Известие

Collapse
No announcement yet.

Вьпрос за софтуер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вьпрос за софтуер

хора имам алфа 147 и ми изгоря единственият ключ смениха ми го със някакъв подобен на ауди изглежда защото в алфа ми обявиха 300 лева за ключ и сега сичко си работи но един приятел ми каза че целият компютър на колата се шашкал и почвала да върви по друг начин да харчи по различно вярно ли е това че колата се шашка със новият ?

Бях отговорил шеговито, но на някой от медораторите май не му е било да майтап, и са го забърсали
    Та колега, това което си написал е все едно аз да си сменя кода на алармата на апартамента и да питам с какво това ще повлияе на микровълновата ми печка и сметката за ток
    В ключа има едно чипче, което "казва" на ECU-то да пали или не. Нищо повече !
    В горният пример, ти просто си сменил кода на алармата ( а някой просто я изключват (имото )) , нищо повече !

Comment

Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
      Бях отговорил шеговито, но на някой от медораторите май не му е било да майтап, и са го забърсали
      ----------invader-spe4elist----------
      Нещо протиФ?
      Когато на някой му се пекат яйца на г.за, най-неуместното е друг да се "шегувка" с това?

Comment

не разбирам за това питам знам че е нормално българина да се подиграва с това....

Comment

не разбирам за това питам знам че е нормално българина да се подиграва с това....
          Ееее, колега чак пък да се подигравам
          Просто се пошегувах !!! Извинявай, но с 100 и кусор мнения във форума, доста си попрочел и вече би трябвало да си наясно с доста неща по колата, но с този въпрос направо си го просеше
          Извинявай , ако съм те засегнал.. PEACE !

Comment

Working...
          X